Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ερασιτέχνες αλλά και αρχάριους ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την Κρητική Παραδοσιακή κουζίνα και να μυηθούν στις Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις.
Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την εκτέλεση παραδοσιακών συνταγών από τον έμπειρο Σεφ και εκπαιδευτή Γιώργο Λαζανάκη.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας κύκλος σεμιναρίων με άρωμα Κρήτης όπου θα έχουμε τέσσερα αυτοτελή σεμινάρια τρίωρης διάρκειας το καθένα, με διαφορετική θεματολογία
- 1η Ενότητα Φρέσκα χειροποίητα κρητικά ζυμαρικά. Διάρκεια 3 ώρες
- 2η Ενότητα Κρητικές πίτες. Διάρκεια 3 ώρες
- 3η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά (γιαχνερά) συνδυασμένα με χοιρινό κρέας. Διάρκεια 3 ώρες
- 4η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά (όσπρια) συνδυασμένα με χοιρινό κρέας. Διάρκεια 3 ώρες
Κόστος συμμετοχής για όλες τις ενότητες συνολικά 140€.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.