Υλικά (Σερβίρει 6)
100 γρ. σοκολάτα
1 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε σε μία αντικολλητική κατσαρόλα την σοκολάτα και το γάλα.
Προσθέτουμε την ζάχαρη.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το σιρόπι σοκολάτας για δύο λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζουμε το σιρόπι σοκολάτας από την φωτιά, ρίχνουμε και την βανίλια και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε το σιρόπι σοκολάτας να κρυώσει και το διατηρούμε σε βάζο στο ψυγείο.
Πηγή: sidages.gr