Ενημέρωση: ΚΗΦΗ Γόρτυνας
Μια όμορφη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας, από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών Ηρακλείου και συγκεκριμένα την Γ΄ τάξη , με αφορμή την Εθνική μας Επέτειο 28η Οκτωβρίου.
Οι ηλικιωμένοι μας εξιστόρησαν τις εμπειρίες τους απο τον πόλεμο, κάποιοι ως στρατιώτες και άλλοι ως παιδιά.
Εκμεταλλευόμενοι την συνάντηση με τα παιδιά οι ηλικιωμένοι μας θυμήθηκαν πέρα από την περίοδο του πολέμου και τα ευχάριστα νεανικά τους χρόνια διηγώντας ιστορίες, τραγούδια και παιχνίδια της εποχής τους.
Κλείνοντας την πιο γλυκιά συνάντηση που θα μπορούσαμε να έχουμε ανταλλάξαμε δώρα και μια υπόσχεση να βρεθούμε ξανά σύντομα.
Ευχαριστούμε πολύ τις δασκάλες και τα παιδιά που μας χάρισαν, το πιο όμορφο τους χαμόγελο: Χριστίνα Φραγκομιχελάκη, Κατερίνα Ζερβάκη, Αγαθή Μίχου, Κατερίνα Ξημεράκη!