ΥΛΙΚΑ
-½ κιλό ρύζι για πιλάφι
-½ κιλό αρακά ή ανάμεικτα λαχανικά
-2 καρότα
-2 ντομάτες
-1 κρεμμύδι
-½ ματσάκι άνιθο, αλάτι, πιπέρι
-σακούλα ειδική για τον φούρνο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Καθαρίζετε τα καρότα, το κρεμμύδι και τα κόβετε μικρά κομμάτια. Πλένετε τον αρακά και τρίβετε τις ντομάτες.
Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζετε στη σακούλα.
Με μια καρφίτσα ανοίγετε τρύπα στο πάνω μέρος της και τη βάζετε στο φούρνο.
Ψήνετε στους 170ο για 1 ώρα.
Φράζετε το ρύζι, το στραγγίζετε, γαρνίρετε με τον αρακά. Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή: vimaorthodoxias.gr