Υλικά:
- Μανιτάρια πλευρώτους
- 3-4 σκελίδες σκόρδου
- Φρέσκο βασιλικό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι μέχρι να κάψει και έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Θα βάλουμε τα μανιτάρια πιέζοντας τα στο τηγάνι για να αρχίσουν να βγάζουν τα υγρά τους. (περίπου ένα λεπτό). Στη συνέχεια προσθέτουμε το βασιλικό και ανακατεύουμε. Τέλος, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Πηγή: ediva.gr