Συστατικά
4 μεγάλα παϊδάκια περίπου 1 κιλό
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 κ.τ.γ. πιπέρι
1/2 κ.τ.γ. αλάτι
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
50 ml ούζο
Οδηγίες
Κόβουμε στη μέση το σκόρδο και τρίβουμε το κρέας και από τις δυο πλευρές.
Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια.
Ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε τα παϊδάκια και από τις δυο πλευρές.
Ζεσταίνουμε το ούζο σε ψηλή κατσαρόλα.
Το ανάβουμε με φωτιά και το καίμε.
Το ρίχνουμε αμέσως στα παϊδάκια και το αφήνουμε να σβήσει μόνο του.
Σερβίρουμε αμέσως.