Υλικά
1,5 κιλό καλαμαράκια φρέσκα
1,5 κιλό κρεμμύδια
Μαϊντανό
4 δαφνόφυλλα
Κόκκους μπαχάρι
Αλάτι-πιπέρι
1 κουτάλα λάδι
1 ποτηράκι ρετσίνα
Σάλτσα ντομάτας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε.
Κόβουμε τα κρεμμύδια, βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν, βάζουμε μαϊντανό, τα δαφνόφυλλα και τα μπαχάρια.
Τα σβήνουμε με λίγο ρετσίνα.
Ρίχνουμε τα καλαμαράκια, το αλάτι, το πιπέρι και τη σάλτσα ντομάτας.
Τα βράζουμε καλά..και είναι έτοιμο τα φαγητό μας..
Πηγή: cookpad.com