Υλικά
500 γραμμάρια σπανάκι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50 γραμμάρια ταραμά λευκό
80 γραμμάρια αλεύρι
μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
πιπέρι
μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
400 ml ελαιόλαδο
Διαδικασία
Βήμα 1: Τσιγαρίζεις σε λίγο λάδι τα κρεμμύδια.
Βήμα 2 : Μόλις μαραθούν προσθέτεις το σπανάκι.
Βήμα 3 :
Μόλις πιει σχεδόν όλα τα υγρά βάζεις λίγο από τον άνηθο, πιπέρι και ανακατεύεις.
Βήμα 4 : Βγάζεις το μείγμα με το σπανάκι από το τηγάνι και το ψιλοκόβεις.
Βήμα 5 : Το βάζεις σε ένα μπολ και προσθέτεις τον ταραμά, το μπέικιν πάουντερ, μια κουταλιά της σούπας αλεύρι και τον υπόλοιπο άνηθο.
Βήμα 6 : Λαδώνεις τα χέρια σου για να μην κολλάει η ζύμη. Ζυμώνεις πολύ καλά το μείγμα και πλάθεις τους κεφτέδες.
Βήμα 7 : Ζυμώνεις πολύ καλά το μείγμα και πλάθεις τους κεφτέδες.
Βήμα 8 : Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο τηγανίζεις τους κεφτέδες να ροδίσουν κι από τις 2 μεριές.
Βήμα 9 : Βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν το πολύ λάδι.
Βήμα 10 :Μπράβο! Οι ταραμοκεφτεδες με σπανάκι είναι έτοιμοι να τους απολαύσεις. Καλή όρεξη.
Πηγή: miam.gr