Υλικά Συνταγής
100 γραμ. ταραμάς άσπρος
8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ άνηθος ψιλοκομμένος
1 κ.σ δυόσμος ψιλοκομμένος
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο σε νερό
πιπέρι
αλεύρι για το τηγάνισμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ξεκινάμε τους ταραμοκεφτέδες, βάζοντας λίγο λάδι στο τηγάνι για να σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον άνηθο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το μείγμα στο ψωμί και ρίχνουμε μέσα και τον ταραμά (αφού τον ξεπλύνουμε πρώτα με νερό). Ζυμώνουμε τα υλικά, πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες. Μόλις ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές, τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.
Διαβάστε περισσότερα: argiro.gr