Στη Χερσόνησο για διακοπές ολόκληρη η οικογένεια Αντετοκούνμπο

2 λεπτά ανάγνωσης

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προτοιμασίας της Εθνικής Ομάδας για το Μουντομπάσκετ, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο-μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης-θέλησαν να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Χερσόνησο!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στα παιδιά της βρίσκεται και η αγαπημένη τους μητέρα!

Όπως προαναφέραμε την ερχόμενη Δευτέρα, 24/7, θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία για το Παγκόσμιο κύπελλο 2023, το οποίο θα φέρει την Εθνική στις Φιλιππίνες, με αντιπάλους στην πρώτη φάση τις Ιορδανία, ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία.

Η είδηση είναι η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην σχετική λίστα, χωρίς να θεωρείται δεδομένη παρουσία του «Greek Freak» στη Μανίλα.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΟΚ, ο προπονητής της Εθνικής, Δημήτρης Ιτούδης, ανακοίνωσε την επιλογή 22 παικτών για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις και από αυτούς να προκύψει η τελική 12άδα για τη διοργάνωση.

Στο διάστημα της προετοιμασίας, η Εθνική ανδρών θα δώσει και αγώνες, στις 2/8 στη Λουμπλιάνα με τη Σλοβενία, στις 4/8 στο ΟΑΚΑ με τη Σλοβενία στο ματς στο οποίο θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης, στις 8 και 10/8 στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά AEGEAN Aκρόπολις με αντιπάλους Σερβία και Ιταλία αντίστοιχα και στις 18 και 19/8, στο διεθνές τουρνουά του Αμπου Ντάμπι με αντιπάλους ΗΠΑ και Γερμανία.

Πηγή: neakriti.gr 

 

Μοιραστείτε το άρθρο