Υλικά
1 1/2 φλιτζ. τυρί κίτρινο
2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
1 κ.σ. άνηθος
2 αυγά μεγάλα, χτυπημένα
2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
πιπέρι
1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.
Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια)
Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.
Πηγή:mamapeinao.gr