ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κομματάκια
- 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 4 πιπεριές καυτερές κομμένες σε ροδέλες
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε φέτες
- 350 ml κόκκινο κρασί
- 1 κ.σ. πάπρικα
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και προσθέτετε τα κομματάκια του μοσχαριού και τα μαγειρεύετε ώσπου να ροδίσει το κρέας καλά.
- Ταυτόχρονα προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο τα σωτάρετε για δύο λεπτά και κατόπιν προσθέτετε το κρασί, τη πάπρικα , τις πιπεριές και τις ντομάτες.
- Μόλις πάρει μια βράση χαμηλώνετε τη φωτιά σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το κρέας για 2 μιση ώρες μέχρι να πιει τα υγρά του.
- Αποσύρετε από τη φωτιά αλατοπιπερώνετε και συνοδεύστε είτε με πατάτες είτε με ζυμαρικά!
Καλή σας όρεξη!
Πηγή: jonakos.gr