Υλικά
3 μπανάνες
5-6 κουταλιές κακάο
100 γραμμ. γάλα καρύδας
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.
Βάζουμε στο μπλέντερ τις μπανάνες, το κακάο και το γάλα καρύδας και δουλεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Μεταφέρουμε το παγωτό σε κατάλληλο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα περίπου μέχρι να σφίξει, αλλά όχι πολύ.
Πηγή: theonewithallthetastes.com