ΥΛΙΚΑ: Για τη ζύμη
500 Γραμ. Αλεύρι
1 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ΥΛΙΚΑ: Για τη γέμιση
5 πιπεριές κέρατο
1/2 πιπεριά κόκκινη (κανονική)
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα Αλάτι
2 με 3 κουταλιές της σούπας Ελιές ροδέλες
Κέτσαπ (όσο για να καλύψει τη ζύμη)
Λίγο πιπέρι
Λίγη ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αρχικά στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι με τη μαγιά και το χλιαρό νερό για να διαλυθεί.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε μέχρι να γίνει η ζύμη μας.
Όταν είναι έτοιμη την βάζουμε σε ένα μπόλ την σκεπάζουμε και αφήνουμε για περίπου 1 ώρα για να φουσκώσει.
Όση ώρα περιμένουμε θα φτιάξουμε τη γέμιση.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι ,την κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη και το σκόρδο λιωμένο και αφήνουμε να τσιγαριστούν για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι.
Στο τέλος προσθέτουμε και ελάχιστο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Μόλις είναι έτοιμη βάζουμε σε ένα ταψί νούμερο 40 cm λίγο ελαιόλαδο και πέρνουμε τη ζύμη μας και τη στρώνουμε στο ταψί μας.
Απλώνουμε την κέτσαπ στη ζύμη μας και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Προσθέτουμε το υλικό μας με τις πιπεριές και απλώνουμε να πάει παντού.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και τις ροδέλες ελιές και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη μας.
Πηγή: https://mageirikipandaisia.wordpress.com