Υλικά
500 γρ αλεύρι
2 μήλα κομμένα σε κομμάτια
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
250 ml ελαιόλαδο
300 ml χυμό πορτοκαλιού
150 γρ ζάχαρη
1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
4 κουταλιές σούπας σταφίδες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μήλα και τις σταφίδες και τα χτυπάμε με ένα μίξερ μέχρι να ενωθούν. Κόβουμε τα μήλα σε κομμάτια, τα πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη και τα προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με τις σταφίδες.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μια φόρμα με κέικ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Πηγή: jenny.gr