Υλικά :
1,5 κιλό σουπιές
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χυμός και φέτες λεμονιού 1 πορτοκαλόφλουδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις σουπιές σε κομμάτια.
Βάζουμε σε μια ανοιχτή κατσαρόλα το λάδι ,τις σουπιές , το μαϊντανό, το λεμόνι, την πορτοκαλόφλουδα και λίγο νερό.
Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μερικές βράσεις.
Αν χρειάζεται να πήξουμε τη σάλτσα, διαλύουμε 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ σε λίγο νερό και το προσθέτουμε στο φαγητό ανακατώνοντας συνέχεια για να μην σβολιάσει.
Καλή σας όρεξη!!
Πηγή: orthodoxia.online