Λικέρ ρόδι

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

6 ρόδια καθαρισμένα

1/2 λίτρο κονιάκ

1 λίτρο τσίπουρο ή βότκα

600 γραμμ. ζάχαρη

1 ξύλο κανέλας

Εκτέλεση

  1. Αφού καθαρίσουμε τα ρόδια, τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ, το τσίπουρο και τη ζάχαρη, καθώς και το ξύλο κανέλας.
  2. Αφήνουμε το λικέρ να ωριμάσει για 20-25 ημέρες ανακινώντας τακτικά το γυάλινο δοχείο για να λιώσει η ζάχαρη.
  3. Το σουρώνουμε σε διπλό τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μπουκάλια του λικέρ.

Πηγή: mylamia.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Λικέρ ρόδι

1 λεπτά ανάγνωσης

Συστατικά

2 ποτήρια από το εσωτερικό των ροδιών(ξινά κ όχι γλυκά ρόδια)

2 ποτήρια ζάχαρη

2 ποτήρια τσικουδιά

ένα ξύλο κανέλας

Μέθοδος Εκτέλεσης

Καθαρίζουμε τα ρόδια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα

Μετά ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, το τσίπουρο και την κανέλα

Βράζουμε ακριβώς 2 λεπτά(για να πετύχουμε το όμορφο κόκκινο χρώμα αλλιώς θα μας σκουρύνει

Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας κ αφήνουμε πάνω την κατσαρόλα για 24 ώρες σκεπασμένη με το καπάκι της

Την άλλη μέρα σουρώνουμε και μοιράζουμε το λικέρ μας σε όμορφα μπουκάλια Εις υγείαν!

Πηγή: akispetretzikis.com  – Φωτογραφία: arttable.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Λικέρ ρόδι

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

6 ρόδια καθαρισμένα

1/2 λίτρο κονιάκ

1 λίτρο τσίπουρο ή βότκα

600 γραμμ. ζάχαρη

1 ξύλο κανέλας

Εκτέλεση

  1. Αφού καθαρίσουμε τα ρόδια, τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ, το τσίπουρο και τη ζάχαρη, καθώς και το ξύλο κανέλας.
  2. Αφήνουμε το λικέρ να ωριμάσει για 20-25 ημέρες ανακινώντας τακτικά το γυάλινο δοχείο για να λιώσει η ζάχαρη.
  3. Το σουρώνουμε σε διπλό τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μπουκάλια του λικέρ.

Πηγή: mylamia.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Λικέρ ρόδι

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

6 ρόδια καθαρισμένα

1/2 λίτρο κονιάκ

1 λίτρο τσίπουρο ή βότκα

600 γραμμ. ζάχαρη

1 ξύλο κανέλας

Εκτέλεση

  1. Αφού καθαρίσουμε τα ρόδια, τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ, το τσίπουρο και τη ζάχαρη, καθώς και το ξύλο κανέλας.
  2. Αφήνουμε το λικέρ να ωριμάσει για 20-25 ημέρες ανακινώντας τακτικά το γυάλινο δοχείο για να λιώσει η ζάχαρη.
  3. Το σουρώνουμε σε διπλό τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μπουκάλια του λικέρ.

Πηγή: mylamia.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Λικέρ ρόδι

1 λεπτά ανάγνωσης

Συστατικά

2 ποτήρια από το εσωτερικό των ροδιών(ξινά κ όχι γλυκά ρόδια)

2 ποτήρια ζάχαρη

2 ποτήρια τσικουδιά

ένα ξύλο κανέλας

Μέθοδος Εκτέλεσης

Καθαρίζουμε τα ρόδια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα

Μετά ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, το τσίπουρο και την κανέλα

Βράζουμε ακριβώς 2 λεπτά(για να πετύχουμε το όμορφο κόκκινο χρώμα αλλιώς θα μας σκουρύνει

Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας κ αφήνουμε πάνω την κατσαρόλα για 24 ώρες σκεπασμένη με το καπάκι της

Την άλλη μέρα σουρώνουμε και μοιράζουμε το λικέρ μας σε όμορφα μπουκάλια Εις υγείαν!

Πηγή: akispetretzikis.com  – Φωτογραφία: arttable.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Λικέρ ρόδι

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

6 ρόδια καθαρισμένα

1/2 λίτρο κονιάκ

1 λίτρο τσίπουρο ή βότκα

600 γραμμ. ζάχαρη

1 ξύλο κανέλας

Εκτέλεση

  1. Αφού καθαρίσουμε τα ρόδια, τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ, το τσίπουρο και τη ζάχαρη, καθώς και το ξύλο κανέλας.
  2. Αφήνουμε το λικέρ να ωριμάσει για 20-25 ημέρες ανακινώντας τακτικά το γυάλινο δοχείο για να λιώσει η ζάχαρη.
  3. Το σουρώνουμε σε διπλό τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μπουκάλια του λικέρ.

Πηγή: mylamia.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Λικέρ ρόδι

1 λεπτά ανάγνωσης

Συστατικά

2 ποτήρια από το εσωτερικό των ροδιών(ξινά κ όχι γλυκά ρόδια)

2 ποτήρια ζάχαρη

2 ποτήρια τσικουδιά

ένα ξύλο κανέλας

Μέθοδος Εκτέλεσης

Καθαρίζουμε τα ρόδια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα

Μετά ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, το τσίπουρο και την κανέλα

Βράζουμε ακριβώς 2 λεπτά(για να πετύχουμε το όμορφο κόκκινο χρώμα αλλιώς θα μας σκουρύνει

Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας κ αφήνουμε πάνω την κατσαρόλα για 24 ώρες σκεπασμένη με το καπάκι της

Την άλλη μέρα σουρώνουμε και μοιράζουμε το λικέρ μας σε όμορφα μπουκάλια Εις υγείαν!

Πηγή: akispetretzikis.com  – Φωτογραφία: arttable.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Λικέρ ρόδι

1 λεπτά ανάγνωσης

Συστατικά

2 ποτήρια από το εσωτερικό των ροδιών(ξινά κ όχι γλυκά ρόδια)

2 ποτήρια ζάχαρη

2 ποτήρια τσικουδιά

ένα ξύλο κανέλας

Μέθοδος Εκτέλεσης

Καθαρίζουμε τα ρόδια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα

Μετά ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη,το τσίπουρο και την κανέλα

Βράζουμε ακριβώς 2 λεπτά(για να πετύχουμε το όμορφο κόκκινο χρώμα αλλιώς θα μας σκουρύνει

Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας κ αφήνουμε πάνω την κατσαρόλα για 24 ώρες σκεπασμένη με το καπάκι της

Την άλλη μέρα σουρώνουμε και μοιράζουμε το λικέρ μας σε όμορφα μπουκάλια Εις υγείαν!

Πηγή: akispetretzikis.com – Φωτογραφία: arttable.gr

Μοιραστείτε το άρθρο