Την τελευταία του πνοή άφησε ένας ηλικιωμένος άνδρας περίπου 80 ετών λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό του έναντι του κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Χαλκιαδάκης ο θάνατος του ηλικιωμένου δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε κάποιο αναφυλακτικό σοκ αλλά κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για αιφνίδιο θάνατο καθώς ήταν υπερτασικός.
Όταν ο 80χρονος προσήλθε στο νοσοκομείο προκειμένου να εμβολιαστεί και πήραν το ιστορικό του, δεν υπήρξε καμία αντένδειξη.
Ο ηλικιωμένος λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό έχασε τις αισθήσεις του ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο ηλικιωμένος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.
Όπως ανέφερε ο κ. Χαλκιαδάκης γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για το εν λόγω γεγονός και ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή.
Πηγή: Creta24.gr