Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αυγό
1 κούπα φρυγανιά
κύμινο
μπαχάρι
τριμμένο σκόρδο
1/2 κούπα λάδι
αλάτι
κασέρι για γέμισμα
λάδι για άλειμμα
Εκτέλεση:
1) Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια. Ζυμώστε τον κιμά μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
2) Αν χρησιμοποιήσετε κασέρι σε κύβο κόψτε μερικές μικρές φέτες. Πάρτε λίγο κιμά στο χέρι σας και ανοίξτε τον σε μικρό δίσκο. Βάλτε το κασέρι στο κέντρο και καλύψτε το με λίγο κιμά ακόμα. Κλείστε καλά τις άκρες έτσι ώστε να μην έχει τρύπες.
3) Συνεχίστε με τον υπόλοιπο κιμά. Πριν ψήσετε τα μπιφτέκια λαδώστε τα με ένα πινέλο για να μην κολλήσουν στη σχάρα.
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr