Νηστίσιμο παγωτό με γεύση σοκολάτα

1 λεπτά ανάγνωσης

ΥΛΙΚΑ

  • 3-4 μπανάνες
  • 6-7 κουταλιές κακάο
  • 100-120 γραμμάρια γάλα καρύδας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.
  • Τοποθετούμε στο μπλέντερ, τις μπανάνες, το κακάο και το γάλα καρύδας και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ομογενοποιημένο μίγμα.
  • Το παγωτό είναι έτοιμο. Το βάζουμε σε ένα κατάλληλο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα μέχρι να σφίξει πολύ.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιραστείτε το άρθρο