Μοσχάρι στιφάδο

1 λεπτά ανάγνωσης

ΥΛΙΚΑ

700 γρ. μοσχάρι σε μερίδες

200 γρ. κρεμμύδια μικρά στιφάδου

400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (1 μεγάλη κονσέρβα )

200 ml Κόκκινο Ξίδι ΤΟΠ

200 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνεικη ποικιλία

200 γρ. μανιτάρια (προαιρετικά)

10 κόκκους μπαχάρι

10 γαρίφαλα

2 φύλλα δάφνης

αλάτι,

πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στρώνετε τις μερίδες του κρέατος μέσα σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.

Βάζετε τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια από πάνω.

Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Βάζετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις πάρει βράση τη χαμηλώνετε στο ελάχιστο.

Αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου δυόμισι ώρες.

Πηγή: minervahorio.gr

Μοιραστείτε το άρθρο