Αφράτες κροκέτες μπακαλιάρου με άνηθο και πατάτα

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  500 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου, καλά ξαλμυρισμένο*
  •  4 μέτριες πατάτες (καθαρό βάρος 300 γρ.), καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 3 εκ.
  •  το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  •  1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 90 γρ.
  •  90 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  τα φύλλα από 8 κλωνάρια άνηθο + τα φύλλα από 4 κλωνάρια μαϊντανό, ψιλοκομμένα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

Πηγή: kathimerini.gr

Μοιραστείτε το άρθρο