Πολύ καλά τα νέα για το σύγχρονο κρεοτεχνείο Μαριάνθη (Χουστουλάκη) στις Μοίρες!
Μια οικογενειακή επιχείρηση που μετρά μισό αιώνα ζωής στη Μεσαρά!
Πριν λίγους μήνες μεταφέρθηκε σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην καρδιά των Μοιρών και συνεχίζει την εξελικτική του πορεία.
Σήμερα πήρε έγκριση άδειας λειτουργίας παρασκευαστηρίου σε παρακείμενο χώρο καταστήματος λιανικής πώλησης κρεάτων (κρεοπωλείο).
Μια άδεια πολύ σημαντική, καθώς είναι από τις πρώτες που δίνονται σε κρεοπωλεία στο Νομό Ηρακλείου.
Η άδεια δίνεται από τον ΕΦΕΤ και την Κτηνιατρική Υπηρεσία, μετά από ουσιώδεις ελέγχους.
Της προσπάθειας ηγείται ο Γιώργος Χουστουλάκης, το νεώτερο μέλος του κρεοτεχνείου Μαριάνθη (Χουστουλάκη), πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων…
Η μονάδα είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα για την επεξεργασία, τυποποίηση του κρέατος καθώς και για την παρασκευή κρεατοσκευασμάτων.
Η μελέτη της μονάδας πραγματοποιήθηκε αυστηρώς, σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα και γνώμονα την νομοθεσία που ορίζεται για την διασφάλιση των τροφίμων και την ασφάλεια των καταναλωτών.
Να σημειώσουμε ότι η ψυχή του κρεοτεχνείου Μαριάνθη κ. Δημήτρης Χουστουλάκης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών!
Να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους και σίγουρα αυτές οι αδειοδοτήσεις δίνουν φτερά στην τοπική αυτή επιχείρηση…