Υλικά:
1 λαγός
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κιλό κρεµµύδια, µικρά για στιφάδο
1 φλιτζάνι κρασί
5-6 ώριµες ντοµάτες
3-4 δαφνόφυλλα
αλάτι, πιπέρι, κύµινο
1 ξυλάκι κανέλα
1 κουταλιά ξίδι
Εκτέλεση:
Κόβουµε τον λαγό και τον βάζουµε σε µια κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το κρασί.
Τον αφήνουµε να βράσει λίγο και µετά ρίχνουµε τα κρεµµύδια, τις ντοµάτες αλεσµένες, το πιπέρι, το κύµινο και τα δαφνόφυλλα και τα αφήνουµε να ψηθούν.
Λίγο πριν σβήσουµε τη φωτιά ρίχνουµε και το ξίδι.