Υλικά για 4 άτομα
* 180 γραμμάρια σουτζούκι πολίτικο κομμένο σε φετάκια (και χωρίς τη μεμβράνη)
* 4-5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
* 1/2 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λεπτές ροδέλες
* 4 αυγά
* 150 γραμμάρια ανθότυρο
* 2 κουταλιές της σούπας πετιμέζι
* 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
* 2-3 φύλλα αρωματικό της αρεσκείας μας: βασιλικό ή δυόσμο
* αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
* Βάζουμε ένα τηγάνι με χοντρό πυθμένα να ζεσταθεί στη φωτιά.
* Ρίχνουμε τα κομμάτια από το σουτζούκι πολίτικο και τα ροδίζουμε και από τις 2 πλευρές (υπολογίστε 1 λεπτό και για τις δύο πλευρές – παίρνει αμέσως χρώμα γιατί είναι φρέσκο λουκάνικο).
* Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα ντοματίνια, τις ροδέλες πιπεριάς.
* Μετά από 2 λεπτά σπάμε στο τηγάνι 4 αυγά μάτια και αλατοπιπερώνουμε.
* Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να τηγανιστούν.
* Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το ανθότυρο, τα φύλλα αρωματικού επιλογής μας σε κομματάκια και το πετιμέζι.
* Μετά από ένα λεπτό αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως με χωριάτικο ψωμί.
Πηγή: cookingreece.wordpress.com