ΥΛΙΚΑ:
• 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη
• 2 φακελάκια σαντιγί Garni Γιώτης ή ανάλογη
• 4 φλιτζάνια γάλα
• 1 πακέτο σαβαγιάρ
• 1 κουταλιά σούπας στιγμιαίο καφέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Διαλύουμε τον καφέ σε ένα φλιτζάνι χλιαρό γάλα και βουτάμε μέσα ένα ένα τα σαβαγιαρ.
2. Στρώνουμε τα σαβαγιάρ σε μεσαίο στρογγυλό ταψί.
3. Φτιάχνουμε τη σαντιγί προσθέτοντας τα 2 φλιτζάνια γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες.
4. Στρώνουμε τη σαντιγί πάνω στα σαβαγιάρ.
5. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο.
6. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ένα φλιτζάνι γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα τριμμένη.
7. Χαμηλώνουμε το μάτι στο μισό και περιμένουμε να αρχίσει να φουσκώνει το μίγμα ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
8. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει το μίγμα το αποσύρουμε από τη φωτιά.
9. Μετά από πέντε λεπτά περιχύνουμε το γλυκό με το μίγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Πηγή: mothersblog.gr