Υλικά (για 4 μερίδες)/ 69 θερμίδες ανά μερίδα:
3κ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
2κ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 ασπράδι αυγού
1κ. γλυκού γάλα χωρίς λιπαρά
2 μεγάλα κολοκύθια, κομμένα σε φέτες
1/3φλ. κέτσαπ
Μαγειρικό σπρέι
Εκτέλεση:
1 Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
2 Ψέκασε μια λαδόκολλα με μαγειρικό σπρέι και άφησέ το στην άκρη.
3 Σε ένα ρηχό πιάτο συνδύασε την τριμμένη φρυγανιά και την παρμεζάνα. παρμεζάνα σε ένα ρηχό πιάτο.
4 Σε ένα μπολ συνδύασε το ασπράδι αυγού και το γάλα.
5 Βύθισε κάθε φέτα κολοκυθιού, πρώτα στη φρυγανιά, μετά στο μείγμα με το αυγό και έπειτα πάλι στη φρυγανιά.
6 Τοποθέτησε τις φέτες κολοκυθιού στη λαδόκολλα και ψέκασέ τες με μαγειρικό σπρέι.
7 Ψήσε από 15 έως 18 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
8 Σέρβιρε σε κάθε πιάτο 4 φέτες κολοκυθιού και 4 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ.
Καλή σας όρεξη!
Πηγή: siopisdiet.gr