Η παράδοση της οικογένειας Χουστουλάκη στο χώρο του κρέατος είναι γνωστή όχι μόνο στις Μοίρες, αλλά και σε ολόκληρη τη Μεσαρά…
50 χρόνια τώρα τροφοδοτεί τους Μεσαρίτες με μεγαλύτερη ποικιλία κρεάτων, κρεατοσκευασμάτων και ντόπιων προϊόντων…
Πριν μισό αιώνα ο παππούς Γιώργης Χουστουλάκης ξεκίνησε το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας…
Δίπλα του στάθηκε ο γιος του ο Δημήτρης και σήμερα δίπλα στο Δημήτρη ο γιος του Γιώργος Χουστουλάκης.
Δημιούργησαν σε ιδιόκτητο χώρο ένα πολύ σύγχρονο κατάστημα, με προδιαγραφές που σίγουρα αποτελεί το σίγουρα είναι το πλέον καλαίσθητο των Μοιρών.
Το όνομά του «Κρεοτεχνείο»!
Η διακόσμηση του χώρου είναι μοναδική και κινείται στους πάντα κομψούς τόνους του μαύρου!
Η καθαριότητα και το άψογο servis του προσωπικού σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα κρέατα και τις πολύ καλές τιμές το καθιστούν ασυναγώνιστο.
Στις βιτρίνες των ψυγείων όλα είναι απόλυτα νοικοκυρεμένα για να μπορεί εύκολα ο πελάτης να διαλέξει το κρέας και τα κρεατοσκευάσματα που θέλει!
Είναι ένα σύγχρονο και συνάμα παραδοσιακό κρεοπωλείο…
Ένα ποιοτικό κατάστημα που συνδυάζει αισθητική και τεχνογνωσία θέτει ψηλά τον πήχη της προσφοράς ποιοτικών κρεάτων στους καταναλωτές
Και όπως σημειώνει ο Δημήτρης Χουστουλάκης:
Το «πρώτο βήμα» ολοκληρώθηκε, ακολουθούν τα «επόμενα».
Προσωπικά νιώθω βαθιά υποχρέωση απέναντι σας και σας οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τη συνεργασία και τη στήριξη τόσων χρόνων!
Ευχαριστώ για την δυνατότητα που μας δίνεται, να συνεχίσει η τρίτη γενιά της Οικογένειας Χουστουλάκη να κάνει αυτό που θεωρεί «οικογενειακή υπόθεση»…
Την ΠΑΡΑΓΩΓΗ και ΕΜΠΟΡΙΑ Κρέατος Υψηλής Διατροφικής Αξίας!
(Υ.Γ. 1: Να σημειώσουμε ότι η Κτηνοτροφική Μονάδα της οικογένειας Χουστουλάκη είχε βραβευτεί από το Υπουργείο Γεωργίας.
Υ.Γ. 2: Ο νεώτερος της οικογένειας Γεώργιος Χουστουλάκης είναι πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας).