ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σουπιές
4-5 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά πελτέ ή 1/2 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
2-3 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σουπιές και τις κόβουμε σε κομμάτια. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια στο λάδι, ρίχνουμε τις σουπιές και τσιγαρίζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε το ξύδι, τη ντομάτα, τη δάφνη, λίγο αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό και ψήνουμε για μισή ώρα ακόμα.
Φανούρης Λιοδάκης
Πηγή: 52dim-irakl.ira.sch.gr