Υλικά
– Μισό κιλό σουσάμι
– 1 φλιτζάνι ζάχαρη
– 2 με 3 κουταλιές σούπας μέλι
– Λαδόκολλα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το σουσάμι με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
Έπειτα ρίχνουμε το μέλι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σε ένα κομμάτι λαδόκολλα ρίχνουμε το μίγμα και το καλύπτουμε με ένα ακόμη κομμάτι, το ισιώνουμε όσο λεπτό το θέλουμε με πλάστη.
Περιμένουμε μόνο 2 με 3 λεπτά και το κόβουμε σε κομμάτια.
Αφού κρυώσει τα διατηρούμε σε ένα κουτί ζαχαροπλαστικής.
Πηγή: mothersblog.gr