Υλικά
500 γραμμάρια αλεύρι
1 κ.γ. κοφτό αλάτι
2 φακελάκια ξερή μαγιά
2 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό
χυμό από ένα πορτοκάλι
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κ.σ. μέλι για το γαρνίρισμα καρύδια σουσάμι κανέλα μέλι άριστης ποιότητας
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν
Σκεπάζουμε το μείγμα και αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσει
Όταν είναι έτοιμο, βάζουμε μπόλικο λάδι σε μεγάλο σκεύος και το ζεσταίνουμε
Με τη βοήθεια κουταλιού που βουτάμε πριν σε ποτήρι με κρύο νερό κόβουμε κομματάκια ζύμης και ρίχνουμε στο καυτό λάδι.
Αφήνουμε να ψηθούν ομοιόμορφα από όλες τις μεριές και τους βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί.
Πασπαλίζουμε με καρύδια, κανέλα και περιχύνουμε με μέλι
Πηγή: imommy.gr