Σιγουρέψου ότι έχεις:
1 κ. σ. φρέσκο άνηθο
4-5 φρέσκα κρεμμύδια
1½ κιλό σέλινο
1 κιλό χοιρινό μπούτι (χωρίς κόκκαλο)
1 σούπα αυγολέμονο KNORR
200 γρ. Βιτάμ Culinesse
Αλάτι και πιπέρι
Ξεκινάμε!
1 Κόψε το χοιρινό σε μερίδες, τις οποίες ακολούθως θα ζεματήσεις και θα αφήσεις να κρυώσουν.
2 Κατόπιν, βάλε το Βιτάμ Culinesse να κάψει σε μια κατσαρόλα, πρόσθεσε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα και άφησέ τα να μαραθούν αργά… αργά… αργά…
3 Ρίξε τώρα στην κατσαρόλα το χοιρινό, αλάτι, πιπέρι και το ανάλογο νερό, και άφησε το φαγητό να βράσει για 1½ ώρα περίπου. Αλλά! 25 λεπτά πριν το τέλος, να ρίξεις μέσα το σέλινο χοντροκομμένο και τον άνηθο ψιλοκομμένο.
4 Το αυγολέμονο: ακολούθησε τις οδηγίες στη συσκευασία, πρόσθεσέ του ζουμί από το χοιρινό και τέλος περίχυσε το χοιρινό σέλινο με αυγολέμονο, κουνώντας την κατσαρόλα ώστε να πάει παντού. Έτοιμο!
Καλή όρεξη!