ΥΛΙΚΑ:
5 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1 φλιτζ. αραβοσιτέλαιο,
1 φλιτζ. νερό ή χυμό πορτοκαλιού,
3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 φλιτζ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσια και κομμένες .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το χυμό πορτοκαλιού, ή το νερό και το αραβοσιτέλαιο και κάνουμε ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια.
Προσθέτουμε τις ελιές.
Πλάθουμε τη ζύμη σε καρβελάκια τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί, τα χαράζουμε με μαχαίρι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου περίπου 45΄ – 50΄.
Πηγή: roulasmera.blogspot.gr