ΕΥΗ ΣΚΛΑΤΙΝΙΩΤΗ
Αγαπάμε τη μπουγάτσα, είτε είναι στη γλυκιά της εκδοχή, είτε σε αλμυρή. Γι’ αυτό κι εμείς σας έχουμε επτά διαφορετικές συνταγές για αυτό το έδεσμα με καταγωγή από τις Σέρρες. Διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σας και απολαύστε τη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Μπορεί να αποτελέσει ένα σνακ για το πρωινό μας γεύμα, αλλά κι ένα ωραίο συνοδευτικό του καφέ ή του τσαγιού μας. Ακόμη, μπορούμε να τη σερβίρουμε ως επιδόρπιο.
Δείτε τις 7 συνατγές του olivemagazine.gr ΕΔΩ
Πηγή: olivemagazine.gr