Χοιρινό με σέλινο αυγολέμονο

1 λεπτά ανάγνωσης

Σιγουρέψου ότι έχεις:

1 κ. σ. φρέσκο άνηθο

4-5 φρέσκα κρεμμύδια

1½ κιλό σέλινο

1 κιλό χοιρινό μπούτι (χωρίς κόκκαλο)

1 σούπα αυγολέμονο KNORR

200 γρ. Βιτάμ Culinesse

Αλάτι και πιπέρι

Ξεκινάμε!

1          Κόψε το χοιρινό σε μερίδες, τις οποίες ακολούθως θα ζεματήσεις και θα αφήσεις να κρυώσουν.

2          Κατόπιν, βάλε το Βιτάμ  Culinesse να κάψει σε μια κατσαρόλα, πρόσθεσε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα και άφησέ τα να μαραθούν αργά… αργά… αργά…

3          Ρίξε τώρα στην κατσαρόλα το χοιρινό, αλάτι, πιπέρι και το ανάλογο νερό, και άφησε το φαγητό να βράσει για 1½ ώρα περίπου. Αλλά! 25 λεπτά πριν το τέλος, να ρίξεις μέσα το σέλινο χοντροκομμένο και τον άνηθο ψιλοκομμένο.

4          Το αυγολέμονο: ακολούθησε τις οδηγίες στη συσκευασία, πρόσθεσέ του ζουμί από το χοιρινό και τέλος περίχυσε το χοιρινό σέλινο με αυγολέμονο, κουνώντας την κατσαρόλα ώστε να πάει παντού. Έτοιμο!

Καλή όρεξη!

 

Μοιραστείτε το άρθρο