Στο φουλ οι μηχανές για να είναι το βραδυ όλα έτοιμα στο φεστιβάλ του Δήμου Γόρτυνας

1582

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής και Θεάτρου Γόρτυνας, που ξεκινά απόψε…

Από το πρωί συνεργείο του Δήμου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνας κ. Στέλιο Μπομποδάκη, ετοιμάζει τη σκηνή και το χώρο για να είναι το βράδυ τα πάντα στη θέση τους.

Θυμίζουμε ότι το φεστιβάλ που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα  Ηρακλείου και ο Δήμος Γόρτυνας θα πραγματοποιηθεί από  12 έως 16 Ιουνίου 2018 και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων – Εφορεία αρχαιοτήτων Ηρακλείου & του σωματείου ”Διάζωμα” .

Η έναρξη του  Φεστιβάλ έχει προγραμματιστεί  στις 7:00 το απόγευμα στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς του Αρχαιολογικού χώρου της Γόρτυνας.

Σήμερα Τρίτη πρώτη ημέρα του φεστιβάλ στη σκηνή θα βρεθούν ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Μεσαράς – Σχολές Χορών Γεωργιλαδάκης και το Δημοτικό Σχολείο Πιτσιδίων που θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Λυσιστράτους» του Αριστοφάνη με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Αγγελική Μηχαϊλίδου.