Βαγγέλης Τζωρτζακάκης: Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» του Γρηγόρη Νικολιδάκη

1417

Δήλωση του κ. Βαγγέλη Τζωρτζακάκη:

Θα ήθελα να ανακοινώσω σε όλους τους φίλους μου ότι τελικά ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαΐου.

Το οξύμωρο είναι σε κάποιο άλλο δήμο (εκτός νομού Ηρακλείου) υπάρχει και άλλος υποψήφιος στον ίδιο βαθμό με εμένα ο οποίος εγκρίθηκε κανονικά και είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές αλλά για αυτόν δεν έγινε καταγγελία άρα το Πρωτοδικείο τον ενέκρινε κανονικά, γιατί εκεί ξέρουν ότι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες και όχι υπόγεια.

Όπως και να έχει όμως οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές δεν χωράνε αμφισβήτηση και οφείλω να την δεχθώ ως έχει.

Νομικά έχω δικαίωμα να προσφύγω στα διοικητικά δικαστήρια πράγμα το οποίο όμως δεν θα πράξω γιατί είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και το αποτέλεσμα θα βγει πολύ μετά τις εκλογές.
Στηρίζω όμως με όλες μου τις δυνάμεις τον συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» το ίδιο καλώ να κάνετε και εσείς γιατί ο Νικολιδάκης Γρηγόρης είναι ο καταλληλότερος δήμαρχος, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος καθαρός με όραμα και πάνω από όλα έντιμος.

Μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες που έχει επιλέξει θα αναλάβουν με επιτυχία τον δήμο Φαιστού και την ανάπτυξη του για τα επόμενα χρόνια και πιστέψτε με δεν θα είναι μόνο τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά πάρα πολλά χρόνια ακόμα γιατί οι δεσμεύσεις του θα γίνουν πράξεις.
Ζητώ και από εσάς να τολμήσετε με την ψήφο σας να αλλάξετε το παρελθόν και συμβάλετε στην ανάπτυξη του δήμου Φαιστού.

Η επιλογή είναι δικιά σας…