Στο 90΄ πήρε το τρίποντο της νίκη η Φαιστός στους Αγίους Δέκα… (Φωτογραφίες)

247

Σπουδαίο ματς σήμερα το απόγευμα στους Αγίους Δέκα, όπου η τοπική Γόρτυνα αντιμετώπισε την ομάδα της Φαιστού, σε ένα ματς που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Πολύ καλές και οι δυο ομάδες και «καιγόταν» κυριολεκτικά για τη νίκη.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 17΄ με κεφαλιά του Γιώργου Παπαδάκη, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο β΄ μέρος οι παίκτες της Γόρτυνας έβαλαν την μπάλα κάτω και με καλούς συνδυασμούς έφταναν στην εστία του Λεοντιάδη.

Σε μια από αυτές τις φάσεις και συγκεκριμένα στο 56΄ο Αντώνης Μεταξάκης με υποδειγματικό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και μετά από πάσα του Μπατούνα έγραψε το 1-1-.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ήλθε το 89΄όταν είδε την κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας της Γόρτυνας Κοζωνάκης.

Βγήκε αμέσως ο Κεφάκης και στη θέση του μπήκε ο Ανδρικάκης, που κάθισε κάτω από τα δοκάρια.

Όμως στην αμέσως επόμενη επίθεση η Φαιστός κατάφερε να πετύχει το 1-2 με κεφαλιά του Σάββα Καρταλιανάκη και να αφήσει έτσι μόνη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας την ομάδα της Γόρτυνας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α. Σ. Γόρτυς: Κοζωνάκης, Ξαγοραράκης, Μάλο, Σταυρακάκης (83΄ Κυρλάκης), Κωστάκης, Κεφάκης (89΄Ανδρικάκης), Αντωνάκης, Δημήτρης (55΄ Παπαδομανωλάκης), Φραγκιαδάκης, Μεταξάκης, Μπαντούνας

Α. Ο. Φαιστός: Λεωντιάδης, Χατζηδάκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Μ., Ρουκουνάκης (79΄ Γκερεδάκης), Ρινακάκης, Καρταλιανάκης, Παπαδάκης Γ. Μ., Παπαδάκης Γ.Γ., Νταουσιάνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ