Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 57χρονος ιδιοκτήτης φροντιστηρίου με την κατηγορία της αποπλάνηση ανηλίκων…

448

Στην Ανακρίτρια οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 57χρονος καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, για αποπλάνηση ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, πράξεις σε βάρος μαθητριών που από το 2013. Επιπρόσθετα συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αρχαιοτήτων.

Ο 57χρονος καθηγητής, μετά την πολύωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Η απολογία του πάντως ήταν επεισοδιακή, καθώς διακόπηκε για λίγα λεπτά, αφού υπήρξε μία αντιπαράθεση και μικρή ένταση ανάμεσα στην Ανακρίτρια και τον δικηγόρο του 57χρονου.

Μάλιστα για το θέμα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Γιάννης Δασκαλάκης, ο οποίος, μιλώντας στο Parakritika.gr, είπε ότι… «αν κρίνεται ότι πρέπει να επιληφθεί επί του συγκεκριμένου ζητήματος ο σύλλογός μας, τότε θα το κάνουμε».

Μετά από λίγα λεπτά πάντως, τόσο ο 57χρονος, όσο και ο δικηγόρος του επέστρεψαν στο γραφείο της Ανακρίτριας και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.

Πηγή: Parakritika.gr