Σε δίκη ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου για τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Καταλυκή

1699

Νέα ταλαιπωρία για τον δραστήριο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου κ. Δημήτρη Χαλκιαδάκη.

Σήμερα Τρίτη  18 Δεκεμβρίου 2018 βρίσκεται στο Ηράκλειο κατηγορούμενος στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για εργασίες που έκανε ο Πολιτιστικός Σύλλογος στις εγκαταστάσεις του στην Καταλυκή του Κόκκινου Πύργου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα:

Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι στην Καταλυκή του Κόκκινου Πύργου του Δήμου Φαιστού την 12 Ιουλίου 2014, ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου, ενεργώντας από πρόθεση, ανέγειρε κτίσμα σ΄ αυτό κατά παράβαση των πολεοδομικών διατάξεων και χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Ειδικότερα, στον ως  άνω χρόνο και τόπο, κατά γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη να έχει δημιουργήσει σε και πρόσφατο χρόνο, μόνιμες εγκαταστάσεις Beach Soccer ιδιοκτησίας ανωτέρου συλλόγου, έχοντας προβεί σε διαμόρφωση χώρου 8 στρεμμάτων περίπου εντός του οποίου έχει τοποθετηθεί άμμος, και περιμετρικά αυτού έχουν τοποθετηθεί τέσσερις πυλώνες φωτισμού.

Επίσης εντός του διαμορφωμένου χώρου έχει τοποθετηθεί μια σταθερή ξύλινη κατασκευή διαστάσεων 6Χ6Χ4 περίπου και έχει κατασκευαστεί οίκημα από πλίθους χωρίς σκεπή διαστάσεων 5Χ4Χ2 περίπου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σήμερα δικάζεται η προσφορά…

Ειλικρινά διαβάζοντας το κλητήριο θέσπισμα διαπιστώνουμε ότι σήμερα δικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η προσφορά ενός Προέδρου και ενός Συλλόγου.

Πήραν ΝΟΜΙΜΑ το χώρο από το Δήμο Φαιστού και διαμόρφωσαν ένα χώρο που ήταν σκουπιδότοπος και γεμάτος εγκατάλειψη σε χώρο που δραστηριοποιείται η νεολαία όλο το καλοκαίρι.

Ένα χώρο που τον πήρε κάτω από το μηδέν και με παρεμβάσεις φιλικές προς το περιβάλλον τον μετέτρεψε σε χώρο επισκέψιμο, χώρο αναψυχής, χώρο ζωής και δημιουργίας.

Δεν είδαμε όλα αυτά τα χρόνια τη δραστηριοποίηση των μηνυτών του κ. Χαλκιαδάκη σε θέματα που άπτονται το περιβάλλοντος της Μεσαράς.

Τα σκουπίδια στο Γεροπόταμο, την ρίψη κατσιγάρων στους ποταμούς, στην υπερβόσκιση και τόσα άλλα.

Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος και ο Σύλλογος έχουν δίπλα τους σήμερα όλους τους Μεσαρίτες, καθώς ο αγώνας τους είναι και δίκαιος, και σωστός και προς όφελος της περιοχής…