Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Νικολακάκη στις Μοίρες

1390

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Δημοτών χθες βράδυ στον αγιασμό των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Νικολακάκη στις Μοίρες!

Κόσμος με ενθουσιασμό και χαμόγελο παραβρέθηκε να ακούσει των επικεφαλής του συνδυασμού «ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ – ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ» και υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού.

Ο αγιασμός τελέστηκε από Ιερείς των Μοιρών και της περιοχής, ενώ ο κ. Νικολακάκης απευθυνόμενος στο πλήθος των υποστηρικτών του, που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του συνδυασμού του τόνισε: Δημιουργήθηκε ένας νέος συνδυασμός με αρκετά νέα άτομα, με νέες ιδέες, όρεξη και μεράκι, αλλά και με τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών που γνωρίζουν τα μονοπάτια της αυτοδιοίκησης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μέσα από συμπόρευση, ένα Δήμο για ΟΛΟΥΣ. Έναν Δήμο σύγχρονο, που δε θα περισσεύει κανένας και μέσα από συλλογική δουλειά, θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να βρεθεί ο Δήμος Φαιστού εκεί που του αξίζει…

Σε δήλωσή του στο “e-mesara.gr” σχετικά με τις υποψηφιότητες του συνδυασμού του υπογράμμισε ότι προέρχονται απ’ όλο το κοινωνικό φάσμα, χωρίς αποκλεισμούς, τόσο από τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, όσο και από τις Τοπικές Κοινότητες και με μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή αγάπη και θέληση προσφοράς για το κοινό καλό και τον τόπο…

Τις επόμενες ημέρες έως τις εκλογές, θα γίνουν περιοδείες στα χωριά του Δήμου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και κεντρικές ομιλίες σε Μοίρες, Τυμπάκι, Ζαρό και Πόμπια.