Πήγε να ραβδίσει τις ελιές του, αλλά βρήκε το λιόφυτο ραβδισμένο…

2803

Πήγε να ραβδίσει το λιόφυτο του απ’ το οποίο περίμενε ότι θα έχει μία πλούσια σοδειά και τον περίμενε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη!

Ένας ελαιοπαραγωγός από τον Άγιο Μύρωνα είδε την περιουσία του να έχει παραβιαστεί από αγνώστους, οι οποίοι με θρασύτατο τρόπο «τρύπωσαν» μέσα στο χωράφι του ραβδίζοντας όλα τα ελαιόδεντρα που ήταν μέσα! «Χθες πήγα. Το μόνο που κατάφερα να βγάλω ήταν δύο τσουβαλάκια! Αυτά είχαν απομείνει. Κρίμα πραγματικά, διότι το λιόφυτο ήταν φορτωμένο και περίμενα ότι θα έχω μεγάλη παραγωγή φέτος», μας καταγγέλλει γεμάτος παράπονο ο παθών.

Πάντως, θέλοντας να είναι… ακριβοδίκαιος, αλλά και να απαλύνει λιγάκι τον πόνο του, ο ίδιος δηλώνει στο Cretalive ότι οι δράστες «ήταν κύριοι, αφού καθάρισαν το λιόφυτο από τα κλαδιά».

Το θύμα υπολογίζει μάλιστα ότι η… δουλειά έγινε «πριν από δέκα ημέρες», καθώς όπως λέει όσα λιόκλαδα βρέθηκαν κατάχαμα, στον τόπο του… εγκλήματος, δεν είχαν φρέσκια όψη.

Ο άτυχος ελαιπαραγωγός άμεσα απευθύνθηκε στην αστυνομία για να αναφέρει την ζημιά που είχε υποστεί. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον παρέπεμψαν στο δασαρχείο. «Εδώ στον Άγιο Μύρωνα έχουμε έναν μονάχα υπάλληλο, ο οποίος δεν έχει όχημα! Μου είπε λοιπόν αν γίνεται να τον μεταφέρω εγώ με το αυτοκίνητό μου στο λιόφυτο για να κάνει αυτοψία!», μας επισημαίνει ο κ. Μ.Ξ, που εύλογα περιμένει να δει αν και πότε θα βρεθούν οι δράστες…

Πηγή: cretalive.gr