Παντελής Παπαδάκης: Υποψηφιότητα υψηλής δυναμικής στο πλευρό του Νίκου Σχοιναράκη…

827

Συνεχίζουμε την κοινοποίηση ισχυρών στελεχών που αποδεικνύουν την υπέροχη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» του δημάρχου Γόρτυνας Νικόλαου Σχοιναράκη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
* Η υποψηφιότητα ενός επιτυχημένου Αντιδημάρχου καλού γνώστη των αυτοδιοικητικών που διαθέτει πολυετή εμπειρία ενεργή εμπλοκή και συνεισφορά στην τοπική κοινωνία και στο Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα », επισφραγίζει ξεκάθαρα τη δυναμική που έχει το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού.
* Εκτός από την καλή γνώση των αυτοδιοικητικών, η πλούσια εμπειρία, η πλήρη γνώση των αναγκών καθώς και της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή, αποτελεί εγγύηση για τους Δημότες οι οποίοι πάντα τον έχουν επιβραβεύσει στις πρώτες θέσεις εκλογής του.
* Η υψηλή δημοτικότητα του καθώς και η εμπειρία του στην διοίκηση αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει διατελέσει για πολλά χρόνια και παραμένει Πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών.
* Παράλληλα είναι και νυν Αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Γόρτυνας και μάλιστα έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής.
Διαχειρίστηκε άριστα κρίσιμα θέματα όπως: αγροτική οδοποιία, ύδρευσης άρδευση, καθαριότητα κ.α.
Καθημερινά συνεχίζει να αγωνίζεται με επιμονή και συνέπεια για την διασφάλιση κονδυλίων ώστε να ολοκληρώσει έργα υψηλής σημασίας για την περιοχή.
Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
Συντάσσομαι με το δήμαρχο Γόρτυνας Νικόλαο Σχοιναράκη γιατί:
* Εξυγίανε το δήμο και τις δομές του.
* Εξασφάλισε τις απαιτούμενες χρηματοδότησεις από περιφέρεια Κρήτης υπουργείο Εσωτερικών και υποδομών αναπτυξιακά πρόγραμματα ΕΣΠΑ κ.α.

* Θεωρώ οτι πρέπει να συνεχίσει την πορεία του και να υλοποιηθούν αυτά τα έργα.
* Πάνω από όλα πιστεύω ότι η ο δήμος απαιτεί εμπειρία και ορθό βηματισμό για να μην εμποδιστεί σε καμία περίπτωση ο αναπτυξιακός δρόμος που έχει πάρει.
* Το ήθος και η τιμιότητα του φαίνονται ..και από τον έντιμο προεκλογικό αγώνα που κάνει με σεμνότητα και ευθύτητα και σεβασμό σε όλους.
Σύντομο Βιογραφικό
* Ονοματεπώνυμο: Παντελής Παπαδάκης
* Οικογενειακή Κατάσταση.: Παντρεμένος με Αλεξάνδρα Χαριστάκη από τον Πλάτανο
* Παιδιά: έχει 4 παιδιά τα τρία εκ των οποίων είναι παντρεμένα από
Βαλή και Ατσιπάδες
* Εμπειρία:
– Αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Γόρτυνας
– Πρόεδρος παραγωγών λαϊκών αγορών για πολλά έτη
– Εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με ενεργό ρόλο και παρεμβάσεις σε σημαντικά θέματα.