Πάγκοι και κουζίνες από τα «ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ»: «Ομορφιά που αντέχει στον χρόνο»

2790

Κι αν αναρωτιέστε αν υπάρχει ομορφιά που να αντέχει στον χρόνο, η απάντηση είναι «ΝΑΙ», αρκεί να επιλέξετε τα σωστά υλικά για την κατασκευή και την χρήση που θέλετε.

Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ είναι στον χώρο των κατασκευών και των διακοσμητικών πετρωμάτων πάνω από 40 χρόνια και διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αξιοζήλευτη ποικιλία υλικών από τα οποία μπορεί κάποιος να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στον χώρο του σε τιμές προσιτές.

Η εμπειρία της εταιρείας ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ δίνει την δυνατότητα παροχής σωστών συμβουλών προς τους πελάτες της για κατασκευές και χρήση υλικών που θα είναι αισθητικά πανέμορφες και στην πράξη θα αντέχουν στον χρόνο.

Διαθέτει φυσικά υλικά όπως γρανίτες και μάρμαρα αλλά και συνθετικά όπως οι τεχνογρανίτες.

Ειδικά για τις κουζίνες αλλά και τα μπάνια η εταιρεία προσφέρει υλικά χωρίς απορροφητικότητα για να διατηρούνται καινούρια στο πέρασμα του χρόνου.

Τα χρώματα ξεκινούν από το απόλυτο λευκό, διατίθενται αρκετές γήινες μπεζ αποχρώσεις αλλά και σκούρα όπως μαύρο, γκρίζο, καφέ και πολλά άλλα.

Επιπλέον, στους φυσικούς γρανίτες μπορεί κάποιος να βρει αποχρώσεις με όμορφα χρώματα και σχέδια όπως ακριβώς τα έφτιαξε ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης που είναι  η φύση!

Γρανίτες όπου με τα κατάλληλα υλικά αδιαβροχοποίησης γίνονται και αυτοί μη απορροφητικοί και διατηρούνται άριστα στο πέρασμα του χρόνου.

Τα σύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας επιτρέπουν την επεξεργασία λεπτομερειών που δεν γίνονται με συμβατικούς τρόπους όπως η τοποθέτηση του νεροχύτη μέσα στον πάγκο της κουζίνας για ευκολότερο καθάρισμα, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Επίσης, κατασκευάζει κουζίνες όπου ο νεροχύτης τοποθετείται κάτω από τον πάγκο αλλά και πάνω από αυτόν ανταποκρινόμενη με επιτυχία σε κάθε επιθυμία και σχέδιο των πελατών της.

Μια επίσκεψη στο εργοστάσιο που βρίσκεται στον Αμπελούζο, θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε την ποικιλία των διαθέσιμων υλικών και να επιλέξετε τα κατάλληλα για την κουζίνα που ταιριάζει και αναβαθμίζει τον χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για τα «ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ» ΕΔΩ