Οι Σαμαρείτες των Μοιρών διαθέτουν ρουχισμό σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη

417

Ενημέρωση από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Μοιρών:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς ότι στο Τμήμα Μοιρών του Ε.Ε.Σ. υπάρχουν πολλά είδη ρουχισμού για όλη την οικογένεια προς διάθεση σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Τα ρούχα, υποδήματα, είδη μπε-μπε που έχουν μαζευτεί προέρχονται από την προσφορά λοιπών συμπολιτών μας προς το Τμήμα Μοιρών με τελικό σκοπό την ανακύκλωση τους σε λοιπούς συμπολίτες μας οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην εποχή μας.
Με αυτόν τον τρόπο η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών της Μεσσαράς γίνεται πράξη και κανένα χρήσιμο είδος δεν πάει χαμένο.
Ενημερώνουμε επίσης ότι τα είδη ρουχισμού παραλαμβάνονται πάντα πλυμένα και σιδερωμένα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 20:00 – 22:00.
Δεν θα διατίθενται προς διάθεση τα είδη ρουχισμού που δεν κρίνονται καθαρά και ευπρεπή ή αυτά που λοιποί συμπολίτες μας αφήνουν εκτεθειμένα σε σακούλες στα σκαλιά της έδρας του Τμήματος Μοιρών του Ε.Ε.Σ. λόγω της έκθεσης τους στα αδέσποτα αλλά και στον ήλιο, την σκόνη ή την βροχή που τα καθιστούν πλέον όχι καθαρά και άρα μη χρήσιμα και αναγκαστικά θα πρέπει να πεταχτούν ώστε να είναι εξασφαλισμένη η υγιεινή των ειδών που διατίθενται.

Τα ρούχα θα πρέπει να παραλαμβάνονται από τους Εθελοντές τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται και μετά από συνεννόηση μαζί μας για το εάν υπάρχει ανάγκη λόγω της πληρότητας των χώρων αποθήκευσης.
Πληροφορίες στο email: mires@samarites.gr ή στο τηλέφωνο 2892023199 τις ανωτέρω ημέρες και ώρες.
Παρακαλούμε όπως η παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιηθεί σε όσους συμπολίτες μας πιστεύετε ότι θα τους ενδιέφερε.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΜΟΙΡΩΝ