Ο δραστήριος Γεωπόνος Νίκος Πεδιαδιτάκης στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Νικολακάκη στη Δ. Ε. Τυμπακίου

1773

Το Νίκο Πεδιαδιτάκη τον γνωρίσαμε σαν Γεωπόνο της Παναγροτικής Κρήτης στη Μεσαρά και στη συνέχεια στο δικό του κατάστημα Γεωργικών Εφοδίων στο Τυμπάκι.

Από τους πρώτους που πίστεψαν στη δύναμη και στη δυναμική της βιολογικής γεωργίας την οποία υπηρέτησε και υπηρετεί…

Τον γνωρίσαμε επίσης ως δυναμικό και δραστήριο Πρόεδρο της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς στη στήριξη και διάδοση του αθλήματος.

Τον γνωρίσαμε και ως πατέρα στήριγμα και συνεργάτη της Μεσαρίτισας Πρωταθλήτριας της Ξιφασκίας Μαριλένας Πεδιαδιτάκης, ενός μεγάλου ταλέντου του αθλήματος με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις…

Τον γνωρίσαμε ως άνθρωπο απλό, ενεργητικό, δραστήριο…

Μια ήρεμη και δημιουργική δύναμη που μπορεί να βοηθήσει να πάει ο τόπος μπροστά…

Σε σημείωμά του αναφέρει:

Ονομάζομαι Πεδιαδιτάκης Νικόλαος και είμαι Γεωπόνος.

Διαμένω στο Τυμπάκι, είμαι παντρεμένος με την Γιαννακάκη Αμαλία, καθηγήτρια Αγγλικών και έχουμε δυο παιδιά τον Αριστομένη και την Μαρινέλα.

Γεννήθηκα στο Χουμέρι του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, αποφοίτησα από το Λύκειο Αρκαλοχωρίου, φοίτησα στην Γεωπονική σχολή Αθηνών στο τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων & Γεωργικής Μηχανικής με πτυχιακή στην υδρογεωλογία.
Μετά την αποφοίτηση μου επέστρεψα στην Κρήτη και εργάστηκα στην Παναγροτική Κρήτης.

Στη συνέχεια δημιούργησα την δική μου επιχείρηση με Γεωργικά Εφόδια, ενώ ασχολούμαι με την Βιολογική καλλιέργεια κηπευτικών θερμοκηπίου, στο Τυμπάκι.

Ενδιαφέροντα -δεξιότητες

Με προσανατολισμό πάντα την πρωτοπορία ,την προσήλωση και έμπρακτη υποστήριξη της εξέλιξης, σε νέες μεθόδους και τεχνικές κατάφερα από το 1990 την εισαγωγή της ηλιακής απολύμανσης εδάφους, αρχικά σε πειραματικά και στη συνέχεια σαν πάγια τακτική στην απολύμανση εδάφους θερμοκηπίων.
Επίσης ξεκίνησα και προώθησα την βιολογική καλλιέργεια κηπευτικών τόσο μέσα από την πρακτική όσο και μέσα από την μελέτη με την ιδιότητα μου σαν γεωπόνος.
Συμμετείχα σαν αντιπρόεδρος στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου ,υπό την αιγίδα του ΓΕΩΤΕ με τον φιλόδοξο στόχο, για ένα ενιαίο σήμα ποιότητας των Κρητικών κηπευτικών.
Εκτός από την επαγγελματική μου ενασχόληση ενεργοποιήθηκα και στον τομέα του αθλητισμού σαν παράγοντας στο άθλημα της ξιφασκίας, εργαζόμενος για την ανάδειξη και ανύψωση του αθλήματος στην περιοχή.

Με τη ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ

Θεωρώ ότι ζούμε σε έναν προνομιακό τόπο με ιδιαίτερα πλεονεκτήματα με υψηλές και ποικίλες δυνατότητες που όμως στην πραγματικότητα δεν έχει αναδειχθεί.
Επειδή θα ήθελα και ίσως μπορέσω να βοηθήσω στην ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόσκληση του από χρόνια φίλου μου και επικεφαλής της παράταξης ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ, αξιολογώντας την αξία της δημοτικής ομάδας.
Το ζητούμενο σήμερα δεν είναι η αντιπαλότητα των υποψήφιων αλλά η συμπόρευση για την πρόοδο του τόπου μας!
Μπορούμε και πρέπει να προσπαθήσουμε να παραδώσουμε ένα καλύτερο Δήμο στα παιδιά μας…

Για ένα Δήμο για ΟΛΟΥΣ!