Μετακινήσεις Δημοτικών Συμβούλων στις Δημοτικές εκλογές στη Μεσαρά…

1636

Εντείνονται οι διεργασίες των υποψηφίων Δημάρχων στη Μεσαρά για την κατάρτιση των συνδυασμών τους.

Στόχος δυνατά ψηφοδέλτια ικανά να στείλουν τον υποψήφιο Δήμαρχο στο δεύτερο και καθοριστικό γύρο των εκλογών…

Κινητικότητα παρατηρείται στους νυν Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς οι εκλεγμένοι είναι ίσως οι πλέον περιζήτητοι…

Υπάρχουν όμως και Δημοτικοί Σύμβουλοι που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι πλέον υποψήφιοι…

Αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “e-mesara.gr”:

Δήμος Φαιστού

Η μη υποψηφιότητα του κ. Χάρη Κοκαράκη στο Δήμο Φαιστού έκανε περιζήτητους τους Δημοτικούς του Συμβούλους.

Έτσι ο Σάββας Καμπουράκης  κλείνει προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαθιουδάκη.

Ο Γιώργος Μερωνιανάκης δεν θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αλλά υποψήφιος Περιφερειακός με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Μαρκογιαννάκη.

Ο Κώστας Μανιουδάκης (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) δεν θα είναι υποψήφιος.

Σημαντικές αποχωρήσεις παρατηρούνται από το συνδυασμό Ενεργοί Πολίτες της τέως Δημάρχου κ. Μαρίας Πετρακογιώργη, καθώς ο τέως Αντιδήμαρχος της κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης θα ηγηθεί δικού του συνδυασμού.

Μαζί του θα βρίσκεται ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φασομυτάκης.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Καργάκης και Γιάννης Κουλεντάκης (άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα είναι υποψήφιος καθόλου) οδεύουν προς το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιάννη Νικολακάκη, ενώ οι νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Όλα τα άρθραΜανιδάκης και Διονύσης Φραγκιαδάκης δεν θα είναι υποψήφιοι.

Πάντως οι πληροφορίες από το στρατόπεδο της κ. Πετρακογιώργη κάνουν λόγοι για ένα νέο ψηφοδέλτιο με πολλές …εκπλήξεις!

Δεν θα είναι υποψήφιος ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Παπουτσάκης, ενώ ο επίσης ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Σπινθάκης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα στηρίξει τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Μαθιουδάκη.

Τέλος να σημειώσουμε ένα μεγάλο μέρος των Δημοτικών Συμβούλων του απερχόμενου Δημάρχου κ. Γιώργου Αρμουτάκη δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι, ενώ ένα μέρος  θα πολιτευτεί ξανά με το συνδυασμό του κ. Γιάννη Νικολακάκη…

Η κ. Ελένη Λεονταράκη – Τιτάκη που είχε εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Αρμουτάκη, θα είναι υποψήφια με τον κ. Μαθιουδάκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας…

Δήμος Γόρτυνας

Σημαντικές μετακινήσεις Δημοτικών Συμβούλων καταγράφονται στο Δήμο Γόρτυνας.

Με το συνδυασμό του Μιχάλη Κοκολάκη θα είναι υποψήφιοι οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Κρητικόπουλος, Γιώργος Σαββάκης και (πιθανόν) και ο Αρτέμης Βεϊσάκης. Με τον ίδιο συνδυασμό θα είναι υποψήφια η νυν Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Σφακιανάκη, που είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του κ. Δαριβιαννάκη.

Υποψήφιος με τον νυν Δήμαρχο θα είναι ο κ. Νεκτάριος Σκουλάς που είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του κ. Μιχάλη Δαριβιαννάκη. Πάντως ο κ. Σχοιναράκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο με πρόσωπα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία…