Μανώλης Παπαδοσπυριδάκης: Μαζί με το Γιάννη Νικολακάκη, τον καταλληλότερο υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Φαιστού

780

Ονομάζομαι Παπαδοσπυριδάκης Εμμανουήλ του Γρηγορίου. Το τρίτο παιδί του Μακαριστού Παππά Γρηγόρη, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Καμηλάρι του Δήμου Φαιστού.

Παντρεμένος με την Ιωάννα Αντ. Βογιατζάκη από το Τυμπάκι, έχουμε δύο παιδιά. Εργάζομαι σε τουριστική μονάδα 27 χρόνια. Δραστηριοποιούμαι οικογενειακά στο τουρισμό στη γενέτειρα μου, το Καμηλάρι. Πτυχιούχος ΑΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων και είμαι αυτοδίδακτος Ιεροψάλτης.

Έχω διατελέσει μέλος Δ.Σ.: στο Γυμνάσιο – Λύκειο – Στα Α.Τ.Ε.Ι. — Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καμηλαρίου – εκκλησιαστικό Συμβούλιο Παγκρατίου Αθήνας – Ε.Κ.Η. – Πρωτοβάθμια επιτροπή Δ. Μαλεβιζίου. Κ.τ.λ.

Αποφάσισα να κατέβω στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης και να ασχοληθώ με τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του Δήμου μας, για τους παρακάτω λόγους :

  • Η μέχρι σήμερα πορεία, προσωπική – οικογενειακή – επαγγελματική, του Συντονιστή του Συνδυασμού και υποψήφιου Δημάρχου Ιωάννη Αριστ. Νικολακάκη, την οποία παρακολουθώ από τα σχολικά του χρόνια μιας και ήμασταν συμμαθητές, με έχει πείσει ότι είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος.

 

  • Η εμπειρία, με έχει διδάξει, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου μας είναι η γραφειοκρατία. Κονδύλια για την επίτευξη στόχων υπάρχουν πολλά. Σε αυτό τον τομέα λοιπόν θα δώσω την μάχη και έχω την πείρα αλλά και το περίσσιο θράσος για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα ούτως ώστε να αποκομίσουμε τεράστια οφέλη.

 

  • Ο Δήμος μας έχει ανυπολόγιστη Αρχαιολογική – Θρησκευτική – Πολεμική –Γεωργική, Ιστορία η οποία δεν έχει επαρκώς αξιοποιηθεί, πανελλαδικά και παγκόσμια, παρόλο που πολλοί συνδημότες μας, θα μπορούσαν να βοηθήσουν με μεγάλη επιτυχία γι’ αυτό.

 

  • Άποψη μου είναι ότι σαν Δημότες του Δήμου Φαιστού, δεν έχουμε πιστέψει στις τεράστιες δυνατότητες του γεωγραφικού χώρου μας. Αυτά θα πρέπει να αναδείξουμε, με κοινή ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ μέσα από δράσεις των Φορέων, των Τοπικών Συμβουλίων και του Δημοτικού Συμβουλίου ΦΑΙΣΤΟΥ. Τα υπόλοιπα μετά ακολουθούν μόνα τους.

 

  • Χρειάζεται μεγάλη προσοχή η Νεολαία μας που βάλλεται σήμερα με σκοπό την εκμετάλλευση. Πολλοί φορείς πραγματοποιούν τεράστιο έργο στην περιοχή μας, για τη νεολαία μας (Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Γονέων, Αθλητικά Σωματεία κ.α.) Οφείλουμε να συμπορευτούμε μαζί τους και να στηρίξουμε την προσπάθειά τους με πάθος. Χωρίς υγιή νεολαία , δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερο αύριο.

Για όλα τα παραπάνω αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας και να ζητήσω την ΨΗΦΟ ΣΑΣ. Εάν πιστεύετε πως αυτά που περιέγραψα περιληπτικά ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους προβληματισμούς σας, ψηφίστε με και δώστε δύναμη σε μένα αλλά κυρίως στην Ομάδα μας να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Στην διάθεσή σας για οτιδήποτε σας προβληματίζει και θέλετε να το μελετήσουμε μαζί.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό

 

                                                         Παπαδοσπυριδάκης Εμμανουήλ  του Γρηγορίου

                                                                       Τηλεφ.   6937  594541