Συναντήθηκαν μετά από 30 χρόνια οι απόφοιτοι του Λυκείου Τυμπακίου

 

Πως περνούν τα χρόνια…

 Πάνε 30 συναπτά έτη από τότε που νέοι, μιας άλλης γενιάς, άφηναν το Λύκειο Τυμπακίου, για να ανοιχτούν στη ζωή!

Αυτοί οι παλιοί συμμαθητές και φίλοι ξανασυναντήθηκαν σε  γνωστό καφέ της πλατείας Τυμπακίου!

Μια συνάντηση με πολλές εκπλήξεις, αλλά κυρίως με πολλές αναμνήσεις.

Βλέπετε τα παιδιά χρόνια και μάλιστα τα εφηβικά, είναι χρόνια ιδιαίτερα, με τη νιότη να κυριαρχεί, με τον ενθουσιασμό να χαράζει δρόμο…

Αυτοί οι έφηβοι και έφηβες ξανάσμιξαν πάλι, τώρα πια κοντά στα πενήντα και το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρασαν καλά στη συνάντηση.

Το μαρτυρεί το γέλιο στα πρόσωπά τους, η χαρά και η προσμονή της επόμενης συνάντησης…

Μάλιστα η κ. Κατερίνα Κοκαράκη, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια όλους και όλες που στήριξαν την προσπάθεια:

Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη από το προσωπικό του καφέ Kunga! Όλα ήρθαν και έδεσαν τόσο όμορφα, όσο και η παρουσία σας! Να ευχαριστήσω την φίλη μου Βαγγελιώ Μαρκάκη για την άψογη συνεργασία μας όλες τις μέρες για την προετοιμασία του reunion. Την συμμαθήτρια μου Ασημένια Σκαντζάκη μαζί με την Βαγγελιώ Μαρκάκη που από την πρώτη μέρα τρέξανε με ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν! Βέβαια να ευχαριστήσουμε την συμμαθήτρια μας Maria Koniotaki για την παραδοσιακή Ναπολιτάνα που μας έφτιαξε και φυσικά για την τούρτα υπερπαραγωγή που μας ετοίμασε! Φυσικά να ευχαριστήσω την Evagelia Kadianaki για τα υπέροχα γλυκίσματα που μας έφερε Την Stylianaki Maria που μας ετοίμασε το σταντ με τις φωτογραφίες και τα πανέμορφα σουπλά για το τραπέζι μας! Τη συμμαθήτρια μου Rania Kalogiannaki για τα πανέμορφα λουλούδια της! Και φυσικά ΟΛΟΥΣ εσάς που ήρθατε από κοντά …αλλά και από πολύ μακριά μέσα στη νύχτα για να παραβρεθείτε στο reunion 2017! Νοιώθω συγκινημένη και σας υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα κανονίσουμε και για την επόμενη συνάντηση, Σας ευχαριστώ και πάλι που ήρθατε όλοι σας. Ο ΘΕΟΣ να μας έχει ΟΛΟΥΣ καλά να συναντιόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα…Συμμαθητές μου και στην επόμενη συνάντηση με το καλό!

 

zzzitimpaki 1

zzzitimpaki 3

zzzitimpaki 4

zzzitimpaki 5

zzzitimpaki 7

zzzitimpaki 8

zzzitimpaki 11

zzzitimpaki 12

zzzitimpaki 13

zzzitimpaki 14

zzzitimpaki 15

zzzitimpaki 16

zzzitimpaki 18

zzzitimpaki 19

zzzitimpaki 20

zzzitimpaki 21

zzzitimpaki 22

zzzitimpaki 23