Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης: Ο επιτυχημένος Μεσαρίτης επιχειρηματίας στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Νικολιδάκη

2673

Ο Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης δεν χρειάζεται συστάσεις!

Είναι από τους πλέον δυναμικούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες της Μεσαράς, με δυναμική παρουσία στον τομέα και ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Νέος άνθρωπος, με όρεξη για δουλειά θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Μια υποψηφιότητα που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον τόπο να αλλάξει σελίδα, να χαράξει μια διαφορετική πορεία για το μέλλον!

Σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

Ονομάζομαι Ανδριγιαννάκης Γρηγόρης γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Τυμπάκι.

Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Χριστουλάκη και έχω τρία παιδία.

Η πείρα των χρόνων σε συνάρτηση με την προτίμηση του κόσμου με έχει καταστήσει έναν έμπειρο επιχειρηματία στο χώρο των χωματουργικών έργων καθώς και το εμπόριο οικοδομικών υλικών και σιδήρου, με ιδιόκτητη βιοτεχνία επεξεργασίας δομικού χάλυβα στο Τυμπάκι.

Η συμμετοχή μου τόσο σε ιδιωτικά, όσο και σε δημόσια έργα καθώς και η συνεργασία μου με αξιόλογες εταιρίες μου έχει δώσει μια σημαντική θέση στο χώρο των κατασκευών.

Η αγωνία μου για το μέλλον του τόπου που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, και με γνώμονα την αγάπη μου και μόνο για αυτόν, αποφάσισα να συμπορευτώ με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ, γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε το καλύτερο δυνατό.